Det är dags att plocka fram tårtan!

Det är dags att plocka fram tårtan!

Den 27 maj 2023 firar vi nämligen att WordPress fyller 20 år, vilket är en stor dag för alla WordPress-användare.

WordPress lanserades 2003 och sedan dess har det hänt otroligt mycket. Från en enkel bloggplattform har den utvecklats till ett komplett Content Management System (CMS) som används av personliga bloggar, stora e-handelsplattformar och företagswebbplatser.

Tänk dig en internetvärld utan WordPress – det är nästan omöjligt! Det är verkligen ett av de mest mångsidiga och användarvänliga CMS-systemen som finns där ute, vilket gör det till en idealisk plattform för bloggar och webbplatser. Men det är inte bara dess mångsidighet som gör det så populärt. WordPress är också gratis och en öppen källkod, vilket gör det möjligt för vem som helst att använda den. Det är också en av de mest stabila och säkra plattformarna på nätet, tack vare dess öppna källkodsmodell. Detta gör att utvecklare runt om i världen kan bidra med sin expertis och arbeta tillsammans för att säkerställa att plattformen alltid är i toppform.

Oavsett vad det är som gör WordPress så populärt är det verkligen värt att uppmärksamma att det har funnits i 20 år. Tänk dig alla de webbplatser och bloggar som har byggts på denna fantastiska plattform under åren!

Stort grattis igen WordPress 🎊🎈