Sammanfattning 2022

Sammanfattning 2022

Ja vad ska man börja egentligen?

Det blir aldrig som man har tänkt sig 😂

 

Mitt mål för 2022 var att sätta Wordcloud på kartan och få fler uppdrag lokalt då vår största kundbas vid årets början fanns i Stockholm. Dessutom önskade jag att vi skulle växa med minst en medarbetare till.

 

Så hur gick det?

Jo, vi kan sätta check på ytterligare en medarbetare. För den 1 oktober så fick vi äntligen hälsa vår grymma Alva välkommen till team Wordcloud. Ett fantastiskt tillskott som jag haft span på sedan årets början. Att jag lyckades ro den rekryteringen i hamn är faktiskt ett av mina stoltaste ögonblick under året ☺️

 

Att sätta Wordcloud på kartan får vi väl sätta halvcheck på. Vi har under året flyttat till nya lokaler på Pilgatan i Värnamo. Ett steg som i Wordclouds historia ändå är en stor milstolpe. Helt plötsligt kommer man till oss och inte till ett gemensamt kontorshotell. Att dessutom få möjlighet att inreda kontoret så att det genomsyrar vårt varumärke har känts riktigt kul.

Men att få fler kunder lokalt där kanske vi inte riktigt kan sätta check. Visst har det blivit något mer bolag, men även Stockholmsbolagen har ökat och vår största kundbas är fortfarande Stockholmsbaserad.

 

Jag är dock tacksam för det här året. Det har varit spännande på många olika sätt. Vi har fått lära oss många nya branscher, vilket jag tycker är bland det roligaste med vårt jobb. Det har svängt från att första halvåret vara mest fokus på hemsidor till att sen under hösten övergå till övervägande arbete med sociala medier. Vi har fått arbeta med varumärkesstrategier och hjälpa bolag att ta fram vision, mission, affärsidé, målgrupper, varumärkeslöfte och kärnvärden. Vi har tagit fram flertalet grafiska profiler och nya logotyper. Och det är just det här, att vi får vara med och vara en stor del i andra företags kommunikation som jag brinner för. Att vi får möjligheten att hjälpa andra varumärken att sticka ut. Sa jag förresten att jag älskar mitt jobb? 😉

 

Men inte nog med det, för att vi ska kunna sätta Wordcloud än mer på kartan behöver vi själva göra läxan. Vilka är vi och vad står vi för. Detta arbete som vi gör med så många kunder har vi nu påbörjat att göra internt. Och under 2023 kommer vi att rulla ut resultatet av det hårda arbete vi gjort. Så stay tuned!

 

Sen var det ju det där, det var ju bara ett halvcheck på några av målen, så inför 2023 så tänker jag att vi fortsätter med samma mål som för 2022. Vi ska etablera ett starkare varumärke för Wordcloud, vi ska få fler uppdrag lokalt och sen behöver vi stärka upp teamet med ytterligare någon person. Sååå spännande!

 

Till sist vill jag passa på att tacka alla kunder, samarbetspartners och alla vi fått äran att jobba tillsammans med under 2022. Utan er skulle jag och teamet här inte få leva vår dröm och jobba med något som vi verkligen brinner för. Så stort tack för ert förtroende och att ni väljer Wordcloud som er samarbetspartner.

 

Låt nu 2023 bli än mer framgångsrikt och låt oss tillsammans skapa digital magi 🤩